Rappgo

Ny medarbetare sökes

Rappgo AB erbjuder marknaden breda plankgolv som vi producerar i Braås där fabriken har funnits sedan starten 1967. År 2023 skedde en spännande nystart och under nytt ägarskap och i viss mån förändrad strategi. Marknadens positiva respons har inte låtit vänta på sig. Redan syns våra golv på många nya, och även redan etablerade marknader. Verksamhetens säte är fortfarande Braås och vi har även showrooms i Stockholm och Oslo. Precis som tidigare är vår typiska slutkunden en trendinriktad och kvalitetsmedveten person som vill ha det bästa.

Säljare

 

Vill du bli del av något unikt? Tilltalas du av utmaningen i att skapa affärer rörande unika kvalitetsprodukter? Och är du rätt person att öppna upp nya marknader, såväl nationellt som utanför Sveriges gränser? Då kan det vara du som är rätt person att ansluta till ett lag med stark teamkänsla. Välkommen att läsa mer!

 

Arbetsuppgifter

Redan efter några månader in i vårt bolags tillväxtresa tar vi steget att söka utöka vår säljfunktion till att bestå av två säljare. Rollen medför dels att vårda och vidareutveckla befintliga kundrelationer. Men framförallt jobbar säljarna metodiskt, långsiktigt och då med uppsökande kontakt. Med ett starkt och välkänt produktvarumärke finns alla förutsättningar att lyckas tillsammans, exempelvis på den tyska marknaden som nyss öppnat upp sig för oss. Arbetet sker med stor självständighet men självklart också i nära teamwork med ägare/ledning, din säljkollega och även övriga kollegor. Bland arbetsuppgifterna märks:

 

  • Kundkontakter/-presentationer, såväl via digitala kanaler som i fysiska möten.
  • Offerter och affärsförslag.
  • Vägledning kring produktfrågor rörande exempelvis funktion, underhåll, installation
  • Viss säljadministration.

Vi är ett litet och ungt företag. Att prestigelöst arbeta över avdelningsgränser är då en viktig framgångsfaktor.

 

 

Vem tror vi att du är?

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har minst gymnasiekompetens. Vi tror att du redan sedan tidigare lyckats i säljroll och gärna då även i internationell miljö. Goda språkkunskaper är viktigt och här ser vi tyska som önskvärt. I övrigt är det viktigt att du inte räds nya utmaningar samt att du är trygg i att självständigt ta ansvar för såväl egen planering som att driva dina säljprocesser.

 

Att du är van att arbeta med dator och telefon tar vi för självklart. Du är bekväm med Officepaketet och har lätt för att lära nya program och system. Körkortskrav B.

Tjänsten är 100% tillsvidareanställning med placering i Braås. Tjänsteresor förekommer regelbundet. Tillträde enligt överenskommelse.

 

 

Är du intresserad?

Välkommen att skicka in din ansökan, gärna tidigare då urvalsprocessen sker löpande. 

Frågor om tjänsten besvaras av Tobias Ahnström, tobias@rappgo.se

Scroll to Top