Rappgo

PROJEKT

Nudie Jeans

Projektinformation

Objekt: Nudie Jeans
Plats: Kungsbacka, Sverige
Area: 200 m2
Byggår: 2016
I samarbete med Nudie Jeans har Rappgo låtit tillverka ett exklusivt vitvaxat furuplank i borstat utförande.

Plankgolvet ligger i Nudies butik i Kungsbacka. En butik som kännetecknas av ett högt kundflöde. Detta ställer extrakrav på golvet och dess hållbarhet, varvid valet av ytbehandlingsmetod Osmo hårdvaxolja föll sig naturligt. För att tillskriva lokalen ett ”råare intryck”, i linje med Nudie Jeans önskemål, borstades även furugolvet.

För att tillskriva lokalen ett ”råare intryck”, i linje med Nudie Jeans önskemål, borstades även furugolvet

En borstad yta kan, utöver att förmedla ett annat intryck, även ge ett hårdare golv vilket kan vara att föredra i en offentlig lokal. Rappgo vill passa på att tacka Nudie Jeans för ett trevligt projekt och hoppas att ni under flera år kommer att njuta av naturens formgivning av furan och den naturliga patina som era kunder kommer tillföra golvet.
Rappgo-projekt-nudie-1

GOLVET I DETTA PROJEKT

Furu Mörkaskog Vitvax

Låt naturen komma in. Ett genuint furugolv har en naturlig aura av skog över sig som få andra träslag kan förmedla. När du vill att golvet ska sköta sig själv är ett Osmo vitvaxat furugolv ett bra val. Naturens uttryck med kvistar och mönster framträder tydligt i detta näst intill underhållsfria golv. Den extra vita vaxen adderar ljus och modernitet.
furu
Scroll to Top