Rappgo

PROJEKT

Skagens Museum

Projektinformation

Objekt: Skagens Museum
Vill ni njuta av ett vackert och tidlöst furugolv? I så fall rekommenderar vi ett besök på Skagens Museum i Danmark. Den bärande tanken, i utsmyckningen av museet, var att låta naturen komma på besök.

Ett plankgolv i furu har nämligen en naturlig aura av skog över sig, som få andra träslag kan förmedla. Valet av ytbehandlingen Lut och vitolja gjordes för att bevara furens karaktär men samtidigt addera ljus och modernitet.

Låt naturen komma in.

Ett säkert val i en miljö där naturen alltid spelat en mycket central roll. Det är nu mer än 25 år sedan vi levererade ovan nämnda golv till det världskända museet på norra Jylland. Ett plankgolv som under årenslopp fått en fantastisk patina. En patina som enklast går att beskriva med ordvalen skönhet och respekt. Vi vill passa på att tacka Skagens Museum för ett fint samarbete genom åren!
Rappgo-projekt-museum-bild (1)

GOLVET I DETTA PROJEKT

Furu Mörkaskog Lut & Vitolja

Våra noga utvalda furugolv för tankarna till gamla tiders nordiska salar. Furens vackra ådring och tydliga träkänsla har uppskattats i generationer av människor som söker äkthet och tradition.
Rappgo-projekt-museum-golv
Scroll to Top