Rappgo

PROJEKT

Arkitektur möter Småländskt hantverk!

Projektinformation

Objekt: Stockholm Continental
Plats: Stockholm, Sverige
Arkitekt: Andreas Martin-Löf Arkitekter
Lägenheter: 19
Byggår: 2016
När de exklusiva lägenheterna på Stockholm Continental växte fram arbetade Rappgo i nära samarbete med arkitekten Andreas Martin-Löf för att få precis den rätta känslan och kompositionen. Ett vackert småländskt ekgolv med en ton av det nordiska ljuset blev därför det självklara valet.

Text: continentalapartments.se
Foto: Eklund Stockholm New York

Ett koncept och inredningslösningar som vi inte sett i Stockholm tidigare

Ett hem högt över det vanliga. Njut av utsikten genom de stora fönstren och ett vardagsrum fyllt av ljus och rymd. Med enkla knapptryckningar styr du lägenhetens golvvärme, belysning och de inbyggda högtalarna. Här är varje detalj genomtänkt för optimal form och funktion. Service 24/7/365. Det här är ett boende där hotellets service alltid är nära till hands. Beställ upp frukost, lunch eller middag, eller ta en drink på hotellets takbar. Hotellet har den egna restaurangen The Market och självklart har du alltid nära till några av Stockholms bästa krogar. Praktiska saker som att parkera bilen, städning, tvätt etc. kan hotellet stå för – och givetvis har du tillgång till gymmet. Planerar du en större tillställning finns flera lokaler. Lägenheterna är de första i sitt slag i Sverige med full hotellservice.
Rappgo-projekt-sthlmc-1

GOLVET I DETTA PROJEKT

Ek Mörkaskog Native Vax

Ett fantastiskt golv där inspirationen helt har kommit från naturen. Utseendet på planket för tankarna till ett obehandlat ekgolv. Avskalat, nordiskt och alldeles underbart.
Rappgo-projekt-sthlmc-golvbild
Scroll to Top