Rappgo

Brädans uppbyggnad

Vet du skillnaden mellan en flerskiktsbräda och en massiv bräda? Det handlar om formstabilitet. Trä är ett levande material och i tekniskt avseende hygroskopiskt. Det innebär att träet strävar efter att hålla samma relativa fuktighet som den omgivande luften.

Lägganvisningar

Rappgo har den 5:e generationen av klickfog i vårt nya klicksystem RappLoc. Det är det senaste av sinnrika system limfria trägolv. Man lägger bräda för bräda, precis som när man limmar trägolvet i not och fjäder, utan att behöva koppla ihop kortändarna först. Allt du behöver är en såg och distansklotsar för att få ett perfekt resultat.

Skötsel och underhåll

Oavsett golv räcker vanligt sunt förnuft långt. Genom att stoppa smutsen redan vid ytterdörren underlättar du underhållet dramatiskt samtidigt som du förlänger livstiden på ditt golv. Tunga möbler eller möbler som flyttas ofta bör förses med möbeltassar eller rullhjul för att förhindra repor.

Golvvärme

Det blir allt vanligare att värma ett rum eller en hel lägenhet med golvvärme. I takt med att husen blir allt bättre isolerade kan man mycket väl satsa på lågtemperaturssystemet golvvärme.

Prestandadeklaration

Från den 1 juli 2013 är det obligatoriskt med CE-märkning av byggprodukter som har en harmoniserad standard.
Från och med detta datum gäller CPR (Construction Products Regulation, Byggproduktförordningen på svenska) för dessa produkter och den CE-märkta produkten ska åtföljas av en prestandadeklaration.

FAQs

Här presenterar vi vanliga frågor från våra kunder. Om du inte hittar svar på dina frågor så kan du kontakta oss så hjälper vi dig. Maila dina frågor till info@rappgo.se

Scroll to Top